Nieuws

1e paal geslagen.

1e paal geslagen.

Na veel overleg en op detail uitgewerkte bouwplannen, is de bouw van ons nieuwe bedrijfspand van start! Op 14 december 2017 werd de vergunning uitgeschreven en op 15 december de eerste paal geslagen.
Uit ons huidige pand zijn wij letterlijk gegroeid. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1982 heeft het bedrijf nu meer dan 50 medewerkers in dienst en levert een breed assortiment aan wild & gevogelte producten.

De nieuwe bedrijfsruimte biedt ons de mogelijkheid onze bedrijfsactiviteiten en processen effici├źnt te kunnen inrichten. Alle regelgevingen worden optimaal ge├»ntegreerd in dit nieuwe pand. En onze medewerkers kunnen wij de beste faciliteiten bieden.

In de zomer van 2018 moet ons nieuwe pand op industrieterrein Bombraak Oostzaan gelegen aan de A8 / A10 klaar zijn.

Cor voet bouwplaats nieuwe pand 1e paal dichtbij

Fase 1: De heipalen die gebruikt worden voor het pand van Cor Voet B.V. zijn vibropalen. Dit zijn in de grond gevormde grondverderingende betonpaal vervaardigd met behulp van een stalen heibuis. Deze stalen buis wordt op het maaiveld geplaatst. Vervolgens wordt de buis op diepte gebracht door te heien of te trillen. Na het bereiken van het gewenste niveau wordt gecontroleerd of de buis aan de binnenzijde droog en vrij van grond is. De wapening wordt in de buis gehangen en daarna volgestort met beton. De heibuis wordt daarna uit de grond getrokken.