Nieuws

FSSC 22000 certificering voor Cor Voet B.V. een feit!

FSSC 22000 certificering voor Cor Voet B.V. een feit!

Op 21-09-2020 heeft BSI Group ons officieel het FSSC 22000 certificeringscertificaat toegekend. Alhoewel wij al jaren het HACCP certificaat in ons bezit hadden, hebben wij na de verhuizing naar ons nieuwe pand eind 2018 gekozen voor FSSC 22000 certificering. De belangrijkste reden was om de voedselveiligheid binnen onze organisatie en van onze producten naar een nog hoger niveau te brengen, passend bij onze hypermoderne nieuwe fabriek en de strenge eisen vanuit onze voornaamste internationale en nationale afnemers.

Medio 2019 zijn wij gestart met de voorbereidingen om het certificaat te behalen. Onze planning was om in Q1 te certificeren, maar door het coronavirus moesten wij dit uitstellen tot september.

Het traject verliep verder soepel. Ons team voerde al veel processen, zoals voorgeschreven in de FSSC 22000 norm, uit. Op alle gebieden zijn de puntjes op de i gezet. Procedures, documenten en instructies zijn waar nodig herschreven, toegevoegd en geïmplementeerd. Ook heeft ons team de nodige interne en externe trainingen gevolgd.

Dit certificaat is een erkenning voor alle medewerkers van Cor Voet B.V., die elke dag weer hard werken om in welke vorm dan ook de hoogste kwaliteit te leveren aan onze afnemers.